• 1
  Volg je favoriete ijskar op een live kaart

  Bekijk de route van je favoriete ijskar en volg live op een kaart waar hij aan het rijden is. Je kan ook de ijssalons terug vinden op de kaart.

 • 2
  Krijg een melding wanneer een ijskar in de buurt komt

  Ontvang een gratis melding wanneer je favoriete ijskar je straat is in gereden. Op die manier ben je nooit meer te laat!

 • 3
  Roep de ijskar op wanneer die in de buurt is

  Heb je zin in een ijsje? Roep je favoriete ijskar dan op wanneer die in de buurt is en beschikbaarheid heeft.

iphone

Veel gestelde vragen

Is de app gratis?

Ja, de app is volledig gratis te downloaden via de Apple App Store of de Google Play Store. De locaties van de ijskarretjes is ook terug te vinden op deze site.

Wordt mijn locatie automatisch getracked wanneer ik de app geïnstalleerd hebt?

Nee, de app zal jouw locatie niet tracken. De meldingen worden gestuurd op basis van een vast plaats, die je initieel hebt ingegeven tijdens het configureren van de melding.

Mijn favoriete ijskar is nog niet actief op de app?!

Wat jammer! Je kan deze vraag best zelf stellen aan de ijsventer, en hem doorverwijzen naar deze site, zodat hij zijn eigen ijskar ook kan tonen op de app.

Kan ik de meldingen tijdelijk uitschakelen wanneer ik niet thuis ben?

Ja, je kan in de app naar de melding instellingen navigeren, en daar aangeven op welke dagen je geen melding wil ontvangen.

Installeer de ijsjesradar app

De app is beschikbaar voor iPhone via de Apple Store en via de Google Play Store voor Android telefoons. Download de app door met je smartphone de QR code te scannen of via onderstaande links.